You cannot place a new order from your country. Undefined

Politica de retur

Cele mai cumpărateInformation

Producători

Magazinele noastre

Etichete

Politica de retur

Dreptul de retragere

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de...

Dreptul de retragere

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. QUICK PLAST S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data returnarii.

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului bun.

Pentru a va exercita dreptul de anulare trebuie sa ne anuntati (S.C. QUICK PLAST S.R.L.  0768 895-826  0726 424-099  sau  CONTACT@BARCIPLANTAT.RO). Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract utilizand o declaratie neechivoca (de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail).

Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii (exceptie retururi partiale, in acest caz costul transportului initial se aloca produselor ramase)(cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind plata intr-un cont indicat de Dvs., cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi bunurile sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi bunurile, fiind valabila data cea mai apropiata.

 

Mai mult

Politica de retur  Nu există produse în cadrul acestei categorii.