You cannot place a new order from your country. Undefined

      Suntem pe piata de peste 8 ani si de atunci continuam sa satisfacem cererile si exigentele fiecarui client in parte fara a afecta negativ calitatea produselor sau a servicilor livrate.
      Oferim GARANTIE produselor si servicilor oferite precum si service 12/24 pentru navomodelele care nu sunt achizitionate din magazinul nostru.
      Va putem oferii consultanta in achizitionarea unui navomodel si puteti fi sigur ca aici veti gasi cele mai bune si fiabile navomodele de pe piata, cel putin din Romania .
      Ca producatori si distribuitori, oferim garantie calitatii la cele mai bune preturi de pe piata fie ca doriti un navomodel simplu sau unul foarte accesorizat (ex: cu sonar, camera video, etc).

        

 • Modele navomodele
  Va oferim o gama variata de navomodele plantat la pescuit, confectionate din poliesteri armati cu fibra de sticla rezistente si construite special pentru pescuitul plantat avand stabilitate si viteza necesara unui pescuit placut si confortabil.  
 • Electronica navomodele
  Regulatoare de turatie,u-bec, lumini, pornire magnetica, switch far, switch memorie, semnalizare cuve, girofar, goarna, switch electromagneti, etc.


 • Service si Upgrade
  Asiguram service si upgrade pentru orice tip de navomodel existent pe piata la preturi imbatabile.
  Constatarea este Gratuita iar termenul de reparatie mic pentru a va putea folosi navomodelul atunci cand aveti nevoie.
 • Garantii
  Oferim garantia calitatii prin magazinele care ne reprezinta si cu care colaboram si alaturi de care dorim sa va oferim seriozitate professionalism si devotament.
  Garantia se poate prelungi iar service-ul este pentru toti cei care ii vor trece pragul indiferent ca au achizitionat sau nu produsele noastre.
 • Coci navomodele
  Turnam coci diferite forme si culori in functie de dorintele dumneavoastra accesorizate cu support baterie capac, cuve suruburi fixare.
 • Telecomenzi si accesorii
  Avem o gama larga de telecomenzi servouri, motoare, carme, tuburi pupa, cuplaje, elicii necesare navomodelului pe care il detineti.
 • Accesorii electronice
  Dispunem de o gama variata de module electronice necesare echiparii complete.Toate modulele sunt facute manual in atelierul nostru de catre personal calificat.

 • Inchirieri navomodele
  Va oferim si o varianta de inchiriere navomodele pentru a va putea bucura de un pescuit plantat placut alaturi de prieteni.