You cannot place a new order from your country. Undefined

Storm

3

Warning: Last items in stock!

INFORMATII

NAVOMODEL STORM 2 CUVE 1 litri/CUVA

 

 

DOTARI 

Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport. 

- TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in cele 2 CUVE, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc; 

SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 6 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate, albastru verde lateral) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte. 
BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat. 

- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 450-500 metrii ; 

ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 8 Ah. 
Autonomia este de aprox.5-7 km in functie de conditiile de exploatare. 
Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului; 
Navomodelul STORM se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu 8Ah) alaturi de incarcatorul 220 volti 

Detalii tehnice 
Are o lungime de 79 de cm si o latime de 33 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului). 
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste. 
In componenta modelului mai vine si un voltmetru foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator. Acumulatorul este plumb acid de 12 v si 8Ah. 


Modelul se fabrica in mai multe variante de culoare: 
Alb 
Gri 
Galben 
Alb cu galben 
Galben cu negru 
Galben cu gri 
Autonomia acestei configuratii este de 20-25 drumuri dus intors la 200m. 

12 alte produse din aceeași categorie: