You cannot place a new order from your country. Undefined

Star Speed

1

Warning: Last items in stock!

INFORMATII

750NAVOMODEL SPEED 2 CUVE 1 KG/CUVA

NAVOMODEL DE VITEZA

 

DOTARI 

Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport. 

- TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in cele 2 CUVE, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc; 

SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 6 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate, albastru verde lateral) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte. 
BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat. 

- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 450-500 metrii ; 

ENERGIA este asigurata de un acumulator lithium polimer de 16.8V 5000mah

Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului; 
Navomodelul SPEED se livreaza echipat cu un acumulator lithium polimer de 16.8V 5000mah alaturi de incarcator profesional  dedicate.

Detalii tehnice 
Are o lungime de 79 de cm si o latime de 33 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului). 
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste. 
In componenta modelului mai vine si un voltmetru foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator. Acumulatorul este lithium polimer de 16.8V 5000mah. 

Chila (partea de jos) a Navomodelului Speed este dedicate pentru deplasarea in viteza.

 

Dotari optionale 
Sonar 
Camera 
GPS 
Senzor de lumina (se aprind luminile singure la lasarea serii ) 
Model stoc: 
Dotari: 
Coca fibra in 4 culori 
Radio telecomanda 2,4 ghz 
2 cuve fibra cu revenire 
Lumina de ghidare 
Cuplaj fix 
Ax motor inoxidabil 
Elicie 50mm 
Carma 
Acumulator 
Protectie elice si carma

Greutate: 7.5kg

12 alte produse din aceeași categorie: