You cannot place a new order from your country. Undefined

Navomodel Evolution

Navomodel din material Hips realizat prin termoformare.Variatie de culori 

More details

INFORMATII

Navomodel de plantat fabricat din material HIPS rezistent la raze UV.

Motorizare brushed alimentat de baterie 12 volti 7 amperi

Mers inainte si inapoi progresiv.In functie de dorintele utilizatorului

Doua cuve cu revenire si cuvare independenta prin semnalizare luminoasa

PORNIRE/OPRIRE din radiotelecomanda 

ATENTIE!!!

PORNIREA navomodelelor noastre din radiotelecomanda este UNICA si nu se poate compara cu derivatiile existente pe piata care raman sub tensiune sau se pornesc intr-o anumita regula sau secventa .

Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport. 
- TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in cele 2 CUVE, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc; 
SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 6 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate, albastru verde lateral) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte. BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat. 
- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 350 - 450 metrii ; 
ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 7 Ah. Autonomia este de aprox.5-8 km in functie de conditiile de exploatare. Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului; 
Navomodelul EVOLUTION se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu 8 Ah) alaturi de incarcatorul 220 volti 

Detalii tehnice:
Are o lungime de 81 de cm si o latime de 32 cm 26 cm H are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului). 
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste. 
In componenta modelului mai vine si un voltmetru foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator. Acumulatorul este plumb acid de 12 v si  8Ah. 
Autonomia acestei configuratii este de 20-25 drumuri dus intors la 200m. 

Dotari: 
Coca ABS sau HIPS 
Radio telecomanda 2,4 ghz 
2 cuve cu revenire 
Lumina de ghidare 
Motor brushed fara reductor 
Regulator turatie 
Cuplaj fix 
Ax motor inoxidabil 
Elicie  50  mm 
Carma 
Acumulator 
Incarcator 220 volti 
Protectie elice si carma

Suport NAVOMODEL\\

GARANTIE 12 luni

12 alte produse din aceeași categorie: