You cannot place a new order from your country. Undefined

Colibri

INFORMATII

Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz, acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau a se rupe la transport.

- TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in cuve, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc;

SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 4 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte.
BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus. Tot optional pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat.

- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 500 metrii ;

ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 7 Ah.
Autonomia este de aprox.5-7 km in functie de conditiile de exploatare.
Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului;
Navomodelul COLIBRI 1 se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu7Ah) alaturi de incarcatorul 220 volti

Detalii tehnice
Are o lungime de 78 de cm si o latime de 35 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului).
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste.
In componenta modelului mai vine si un voltmetru foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator.
Acumulatorul este plumb acid de 12 v si 7Ah.
 

Modelul se fabrica in mai multe variante de culoare:
Alb
Gri
Galben
Alb cu galben
Galben cu negru
Galben cu gri
Autonomia acestei configuratii este de 20-25 drumuri dus intors la 200m.

Dotari optionale
Sonar
Camera
GPS
Senzor de lumina (se aprind luminile singure la lasarea serii )
Acumulatori lipo
Racirea motorului cu apa (prelungeste viata motorului )
Model stoc
Dotari:
Coca fibra in 4 culori - Radio telecomanda 2,4 ghz - 2 cuve fibra cu revenire - Lumina de ghidare - Motor brushed fara reductor - Regulator turatie - Cuplaj fix - Ax motor inoxidabil - Elicie 50mm - Carma - Acumulator - Incarcator 220 volti - Protectie elice si carma

Greutate: 7.5 Kg

13 alte produse din aceeași categorie: